Fàbrica

Inaugurem les primeres instal·lacions l’any 1991 a Castelló, 4 anys més tard, al 1995, ens traslladem a Cartagena, a unes instal·lacions inicials de 10.000 m2.

Eupinca actualment con amb 20.000 m2 d’instal·lacions i l’any 2004 va inaugurar el sistema tintomètric industrial més gran d’Europa.

Sota la marca de Tkrom, es fabriquen pintures base aigua i dissolvent, amb més de 2.000 referencies de producte, i hem aconseguit situar-nos entre els 3 primers fabricants de pintures al aigua i entre els 10 primers de pintures al dissolvent del mercat espanyol.

Per aconseguir la SATISFACCIÓ del CLIENT, Eupinca basa la seva filosofia de treball en un control estricte i absolut de tots i cadascun dels processos que aplica i basant-se en les normes de la certificació ISO 9001:2000 concedida per l’entitat Aenor, membre de la xarxa IQNet.

Aquest certificat de qualitat ha estat concedit a l’empresa per l’Àrea d’aplicació de pretractament, recobriment i pintat industrial de peces per a tots els sectors industrials.

Eupinca també desenvolupa i executa plans d’acció que compleixen amb les normatives medi-ambientals i de seguretat i higiene en el treball.

Per part d’Hiper Decoració és important disposar de la infrastructura necessària per la fabricació pròpia, d’aquesta manera podem oferir al nostre client major AGILITAT per adaptar-nos a les exigències del mercat, major control de la QUALITAT ja que controlem tot el procés de producció, millor PREU, ja que nosaltres mateixos comercialitzem el producte que fabriquem, sense intermediaris. Disposem d’una àmplia gamma de productes que amb la marca TKROM i amb la firma EUPINCA satisfan totes les necessitats en el camp de les pintures, vernissos, imprimacions, etc… Amb tota la garantia i responsabilitat que suposa oferir els nostres productes als nostres clients.