PPG i MaxMeyer Car Refinish

PPG: LA SOLUCIÓ IDEAL PEL TEU COTXE

Dos de cada 3 cotxes fabricats a Europa i Amèrica del Nord en l’actualitat utilitzen tecnologia i Know-How de PPG, per tant converteix a PPG Refinish en el proveïdor de referència de fabricants i tallers.

PPG desenvolupa els seus productes basant-se amb l’experiència acumulada amb els fabricants i les últimes tecnologies.

PPG ha demostrat compromís cap al desenvolupament continuat de productes, i la primera empresa del sector proveïdora de nanotecnologia.

Envirobase® High Performance.

Envirobase® High Performance és el sistema de pintura base aigua de baix VOC, respectuós amb el medi ambient, amb una excel·lent opacitat i fàcil tècnica de difuminat. Té una gran gamma de colors especials, tints Xirallic, Chromaflair, Colorstream.

Una carta de colors extensa i RapidMatch, l’última tecnología per a l’obtenció del color del cotxe.

DELTRON® Progress UHS DG

DELTRON® Progress UHS DG és el sistema compacte monocapa d’ultra sòlids que amb la seva fàcil aplicació, s’obté un excel·lent brillantor y acabat d’alta cubrició.

Una gran gamma de masilles, aparells i imprimacions ja que la preparació és el tot de la reparació.

En la gamma de vernissos s’ha creat un gran ventall de possibilitats per tota classe de requisits del mercat, des de vernissos mate, semi-mate, semi-brillant, brillant, ceràmic, etc.

LogoPPG

MAXMEYER: TECNOLOGIA PER AL TEU COTXE

Fundada el 1985 Maxmeyer s’ha dedicat amb passió a simplificar el treball del pintor de cotxes.
La filosofía es simple: fabricar productes amb tecnología punta més fàcils d’utilitzar, més eficients i que a més a més aconsegueixen un acabat excel·lent.

AQUAMAX® Extra

AQUAMAX® Extra es una pintura base aigua líder en el mercat disenyada pensant en el pintor. És fàcil d’aplicar, proporciona un color uniforme i és senzilla i ràpida de difuminar. Utilitzant la taula de variants i el RapidMatch, el pintor pot garantir la exactitud de la reproducció del color de la pastilla, del cotxe i de la reparació. El resultat un acabat perfecte.

UHS DURALIT® Extra

DURALIT® Extra proporciona un sistema de brillo directe fácil d’utilitzar pel pintor amb una precisió sorprenent en la reproducció dels colors. Un sistema de mezcles compacta proporciona un excel·lent cobertura i garantitza un acabat de qualitat en totes les condicions del taller.

També una completa gamma de:

Aparells multisubstrats, imprimacions, vernissos, etc.

LogoMaxMeyer