Gran èxit d’assistència al curs d’Oikos!

De la mà d’OIKOS, un dels fabricants internacionals de referència en pintura decorativa, s’ha realitzat el CURS PROFESSIONAL DE NOUS ACABATS; PINTURA I REVESTIMENTS DECORATIUS a les instal·lacions de Hiper Decoració Girona. L’assistència ha estat tot un èxit, amb professionals del sector de la pintura hem passat un dia d’allò més productiu i distès.


  

OIKOS ens ofereix una gran multitud d’efectes, i en aquest curs els nostres professionals han experimentat amb els següents acabats:

  • Cemento Materico
  • Cemento Casserato
  • Travertino Spaccato
  • Cemento Grattiato
  • Marmorino Fino
  • Travertino Granato
  • Travertino Monolític

  

La pintura ens ofereix infinitat de possibilitats decoratives, jugar amb el color i les textures (fusta, òxid, metall…) i la pots utilitzar per destacar elements com una viga, una columna, un racó especial o una estança de casa.

  

Destaca’t amb aquesta proposta que és tendència i aconsegueix crear el que desitgis.


  

Sempre innovant, a Hiper Decoració trobaràs solucions creatives i innovadores. Disposem d’una àmplia gamma de pintures decoratives per tal que la teva imaginació no tingui limits i marquis la diferència. També disposem de totes les eines i complements necessaris per una correcte aplicació.


CEMENTO MATERICO

Pintura ecològica decorativa de gran resistència que recrea l’efecte metropolità del ciment industrial. Formulació innovadora basada en pols de calç i pedra que garantitza una major resistència als cops i ratllades i perdura en el temps. Adequat per zones residencials i comercials.


MARMORINO NATURALE

Revestiment decoratiu permeable al vapor i amb massilla de color per interiors i exteriors. Aquest producte permet aconseguir l’efecte marbre i la seva densitat ens permet decorar i amagar petites imperfeccions a la paret. Amb el Marmorino Naturale Fino impedim el desenvolupament de fongs i bactèries. Pot ser acabat mat o brillant.


TRAVERTINO ROMANO

Revestiment decoratiu per interiors i exteriors a base de sorra, virutes de marbre seleccionades i pasta de calç. Permet reproduïr l’efecte de pedra natural, destacant les seves venes. Amb el seu color beix clar, és el material amb el que estàn construïts alguns dels monuments més representatius de l’antiga civilització romana. L’acabat pot ser natural, polit, tosquejat o envellit. Aquesta pedra natural pot aconseguir diferents efectes decoratius segons el tipus de tall i l’acabat que presenti. Amb aquest producte evitem els fongs i les bactèries.