Nou Woodmark a l’aigua!

ACABAT LASUR A L’AIGUA

Lasur penetrant en base aigua, protegeix, conserva i decora la fusta d’interior i exterior. Producte d’alta penetració resistent a la intempèrie i als raigs UV que li confereixen una elevada capacitat protectora a la fusta, actuant a poro obert i permeten que la fusta respiri i mantingui l’equilibri entre la humitat pròpia del suport i la del mig que l’envolta, respectant al màxim l’aspecte natural de les vetes. El lasur és elàstic, per la qual cosa s’adapta als moviments naturals de la fusta, sense quartejar.

  • Fàcil aplicación a brotxa, rodet i/o pistola.
  • Eficaz protecció contra els elements atmosfèrics (intempèrie).
  • Gran elasticitat i adherència a la fusta.
  • Gran estabilidad de color. Conté absorventes UV que protegiesen la fusta de la llim solar (fotodegradació).
  • Secatge ràpid inclús en fustes tropicals.
  • Absència d’olors durant l’aplicació.
  • No inflamable.

Producte recomanat per tot tipus de fustes massisses i contraxapades, noves o velles: portes, finestres, bigues, pilars, pèrgoles, mobles de jardí, etc., i en general com a protector decoratiu de tot tipus de superfícies de fusta en interior i exterior.

FONS PROTECTOR A L’AIGUA

Fons protector insecticida i fungicida en base aigua, a lús, que, gràcies als seus agents fungicides i insecticides, preveu contra fongs destructors de la fusta, també contra insectes (coros i tèrmica inclosos) aumentan-ne així la durabilitat. Pel seu alt poder penetrant, no forma capa superficial, actuant a poro obert sense modificar el color natural de la fusta. Excel·lent capacitat d’anclatge  pels lasurs a l’aigua.

Per tot tipus de fustes: pi, àlber, om, xipré, avet, cedre, caoba, olivera, nogal, etc. Recomanat per la protecció d’elemento d’exterior tal com: Cases de fusta i coberts, mobles de jardí, valles, portes, marcs de fusta, persianes.