PARQUETS DE FUSTA NATURAL

Trobar al nostre voltano algun material que pugui igualar la calidesa dels terres de fusta natural, sovint és difícil.

Els dissenys que ens ofereix la fusta noble són única, la sensación de caminar sobre un terra totalmente natural, on cap peça és igual, les vetes i els toas varíen, crean un tot que destaca per ser disseny.

Creats per decorar interiors clàssics i moderns, aportaràn la calidesa i durabilitat que busques per casa teva.

AVANTATGES

Calidesa

L’home sempre ha utilitzat la fusta per protegir-se de les inclemències del temps, la seva capacitat aïllant es converteix en un modulador perfecte pel control de la temperatura, proporcionant una agradable sensació tèrmica tant als mesos freds com als de més calor. Per tant, la fusta contribueix a la climatització de les llars i de tot tipus d’espais.

Acústica

Un altre del beneficio és en l’efecte positivi que té en la millora de l’acústica, redueix l’eco i les ressonàncies produïdes pel so.

Neteja

És un producte indicat per persones amb al·lèrgies. Al igual que passa amb teixits de fibres naturals com el cotó o el lli, la fusta no és un lloc especialment desitjat pels àcars de la pols.

A Hiper Decoració oferim als nostres clients una gran varietat de terres de fusta natural per així poder apropar a casa seca aquesta calidesa i belleza úniques i tant desitjades.