Tendència Half-Painted (Pintar a mitges)

El que va començar siguent un detall decoratiu en mobles, s’ha convertit en una forta tendència en el món de la decoració. Ara es porta el “Pintar a mitges” (Half-painted).
Desde les potes de les cadires o taules a parets senceres incloent les portes.


Cal tenir en compte alguns tips per no caure en el símil de pintar un sòcol com s’ha fet tota la vida.

· Cal evitar l’alçada típica dels sòcols: 1m pujant la línia que el defineix a 1,80m (depenent de l’alçada de l’estança podrà arribar a 2m)
· Si hi sumem colors actuals, com pedres, pissarres, grisos o empolsats, així com colors tendència, aconseguim un estil molt més encertat.
· No cal ser curós amb les línies perfectes, ja que aquesta tendència permet imperfeccions, pinzellades vistes, línies mal definides… Tampoc cal donar capes d’allò més denses, ja que si es deixa entreveure el color de sota també quedarà de lo més actual.
· Si ens arrisquem, podem incloure degradats i fer l’efecte a tots els objectes que hi hagi a la paret: estanteries, plats, quadros… No et tallis a l’hora de pintar tot el que et trobis al pas del pinzell!
· Es permet jugar amb línies inclinades, no sempre horitzontals. És més atrevit, però pots limitar la tècnica a una porta, un armari o una sola paret.

Ens encanta el Half-painted, sobretot per què no cal ser gaire manetes per posar-s’hi!