POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

Les comandes de cancel·lació han de realitzar-se per escrit a Atenció al Client, especificant el teu número de comanda, dins els 7 dies laborables següents a la recepció dels artícles.

Per cancel·lar la teva comanda d’enviament estàndard, contacta’ns.

Per cancel·lar la comanda d’enviament que s’efectuarà el dia següent, contacta’ns.

Si ja s’ha processat la comanda, hauràs de retornar-nos la comanda a nosaltres.

Si us plau, llegeix la secció de sota Retornar o Canviar un article.

No estic satisfet amb la meva compra

Si no estàs completament satisfet amb la teva compra, simplement retorna’ns l’article o articles en les seves condicions originals, durant els 7 dies posteriors a la recepció. T’enviarem un rebut de reemborsament.

Tingues en compte:

  • L’article és responsabilitat teva fins que ens arribi. Per a la teva pròpia tranquilitat, et recomanem que enviïs el paquet mitjançant un servei d’enviaments que ofereixi una assegurança pel valor dels objectes.
  • No ens fem càrrec del cost de devolució de l’article.
  • El paquet pot trigar fins a 7 dies laborables a arribar al nostre magatzem, llevat que s’enviï per correu especial.

He rebut un article defectuós

Si l’article que has rebut és defectuós, contacta amb Atenció al client mitjançant el correu girona@hiperdecoracio.com especificant el teu número de comanda, el teu nom i adreça, els detalls del producte i la raó de la devolució, així com si demanes un reemborsament o un canvi. Després, et direm com procedir amb la devolució. Tens 7 des de la recepció de l’article defectuós per retornar-lo.

He rebut un article equivocat

Si l’article que has rebut no és el que figura en la teva comanda, contacta amb Atenció al client mitjançant el correu girona@hiperdecoracio.com especificant el teu número de comanda, el teu nom i adreça, els detalls del producte i la raó de la devolució, així com si demanes un reemborsament o un canvi . Després, et direm com procedir amb la devolució. Tens 7 des de la recepció de l’article defectuós per retornar-lo.