LA PASSIÓ PEL DIY EN MOBLES I ACCESSORIS PER LA LLAR

Renovar la casa a través de la pintura i la decoració
és una opció molt econòmica i creativa.

Si ets amant del DIY i t’apassiona crear espais únics, aquesta nova modalitat de donar una nova vida al mobiliari s’ha convertit en una tendència mundial.

Amb aquest post et volem mostrar algunes tècniques per tal que posis en marxa! Fes màgia creant!

Desde tauletes de nit renovades, cadires, llibreries, taules, aparadors, palets, accessoris de decoració…tot un món de possibilitats.

Tot canvi és possible si sabem escollir els productes adients per la transformació, és per això que et portem les pintures aliades per dur a terme el “do it yourself”, les més utilitzades i les que et resultaràn més fàcils i pràctiques!

CLALK PAINT Rust-Oleum de Xylazel

A molts el Chalk Paint els ha canviat la vida! Literalment.
Ja sigui per recuperar un moble vell que teníem per casa o per donar un aire nou als que ja tenim aburrits.


El Chalk Paint o “pintura a la tiza” és l’eina ideal amb la qual amb poc esforç donar un rentat de cara a qualsevol moble.
És un tipus de pintura decorativa que conté guix i amb un acabat mat que es pot aplicar pràcticament sobre qualsevol superfície com fusta, ceràmica, tela, terracota, vidre, metall…
Et permet superposar colors, fer efectes envellits o acabats en or o plata, aplicar ceres incolores o vernissos a l’aigua.
No cal que tinguis coneixements o pràctica, és molt fàcil!

KIT EFECTE ÒXID NATURAL – Owatroll

Es tracta d’una pintura de ferro metàlica, especialment indicada per la decoració d’objetes decorativa com làmpares, columnes, portes… Amb ella aconseguim un efecte oxidat, típic de la decoració d’aire industrial.


Es tracta d’una pintura oxidant anomenada Reactiv Leaf Rust que permet imprimar qualsevol superfície des de metall fins a plàstic i l’oxidant que reaccionarà a la pintura Rust Spirit que permet envellir o oxidar totes les superfícies imprimades amb la Reactiv Leaf Rust.

ESMALT MULTISUPERFICIE A L’AIGUA – Tkrom

Els esmalts són productes molt utilitzats ens els Diy per mobles, ja que garantitzen resistència i ofereixen excel·lents resultats.
Els trobem amb acabat mat, satinat o brillant i conten amb una excel·lent qualitat i màxima resistència a la intempèrie.

Posseeix gran cubrició, flexibilitat i molt fàcil aplicació.
El color que imaginis és possible!

ESMALT ANTIOXIDANT – Tkrom

Esmalt d’aplicació directa sobre òxid, sense necessitate d’imprimació ni polit. Seca molt ràid i els seus acabats són lisos, brillants, satinants, forjats…

Es pot aplicar sobre ferro, guix, fusta…
Ideal per mobles a l’exterior com cadires, taules, estanteries, finestres, objectes de forja…

Deixa volar la teva imaginació i posa’t en marxa!
Et serà tant fàcil que voldràs repetir!
Fes de la teva llar el lloc que sempre has desitjat!