AVÍS LEGAL

POLITICA DE PRIVACITAT

El Reglament General de protecció de dades de la UE 2016/679 (RGPD) indica que les organitzacions que recapten i / o realitzen activitats de tractament de dades personals, hauran d’implementar les mesures tècniques i organitzatives necessàries per tal de garantir la protecció dels mateixos , la privacitat i els drets i llibertats de les persones titulars de les dades personals.

L’entitat HIPERDECORACIÓ, S.A. amb CIF A-17080177 i domicili social a AV. XILE, 17800, Olot (Girona), telèfon 972 272 568 , email oficina@hiperdecoracio.com, l’informa que tractem les dades personals que ens facilita amb les finalitats indicades més avall. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en la nostra entitat estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.

POLITICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

1.-INFORMACIÓ GENERAL

Aquesta “política de Privacitat i Protecció de Dades” té com a finalitat donar a conèixer les condicions que regeixen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat o grup corporatiu per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la protecció de dades personals segons la Unió Europea i l’Estat Membre espanyol.

En conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuació, us expliquem tots els detalls del seu interès respecte a com vam realitzar aquests processos, amb quines finalitats, que altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets.

2.- RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

El Responsable del Tractament de Dades és aquella persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, o òrgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres determini els fins i mitjans del tractament de dades personals; en cas que els fins i mitjans del tractament estiguin determinats pel Dret de la Unió Europea o de l’estat membre espanyol.

En aquest cas, les nostres dades identificatives com a Responsable del Tractament són els següents:

HIPERDECORACIÓ, S.A.

AV. XILE, 17800, Olot (Girona).  – 17800 – Olot (Girona)

Telèfon 972 272 568

Email oficina@hiperdecoracio.com

Aquest es el mateix domicili a on adreçar-se per exercici el seus drets.

Disposem d’una persona o entitat especialitzada en protecció de dades, que és l’encarregada de vetllar pel correcte compliment en la nostra entitat de la legislació i normatives vigents. Aquesta persona rep el nom de Delegat de Protecció de Dades (DPO) o Responsable de Protecció de Dades i, si ho necessita, pot contactar amb ell a l’anterior adreça a l’atenció del Responsable de Protecció de Dades.

3.- MESURES DE SEGURETAT

La nostra entitat o grup corporatiu adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, depenent de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemat i els riscos a què estan exposats.

Entre d’altres, destaquen les següents mesures:

·       1. Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

·       2. Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d’incident físic o tècnic.

·       3. Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.

·       4. Seudonimizar i xifrar les dades personals, en cas que es tracti de dades sensibles.

4.- FINALITAT DEL TRACTAMENT

Necessitem la seva autorització i consentiment per demanar i tractar les seves dades personals, de manera que a continuació li detallem els usos i finalitats previstes. Així i tot, durem a terme únicament les que vostè ens hagi autoritzat mitjançant el “Formulari d’autorització” del consentiment per al tractament de dades.

·       Comunicacions comercials, de novetats, incidencies, informatives.

·       Compliment d’obligacions mercantils i fiscals.

Utilitzem les teves dades durant el temps estrictament necessari per a complir les finalitats indicades anteriorment

5.- LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

La recollida i el tractament de les seves dades està legitimat sempre per una o diverses bases jurídiques.

6.- DESTINATARIS DE LES SEVES DADES

De vegades, per poder complir amb les nostres obligacions legals i el nostre compromís contractual amb vostè, ens veiem davant l’obligació i necessitat de cedir alguns dels seus dades a certes categories de destinataris, les quals especifiquem a continuació:

Agencia Tributaria  – www.agenciatributaria.es

En els processos de tractaments de les seves dades realitzats per la nostra entitat, ens cal contractar serveis externs que poguessin implicar que les seves dades siguin emmagatzemades i / o tractats per organitzacions que estan establertes o operen des de fora de la Unió Europea, el que portaria implícit que realitzem transferències internacionals de les seves dades. No estan previstes cap d’aquestes transferències.

7.- PROCEDÈNCIA I TIPUS DE DADES TRACTATS

La procedencia de les dades es del propi interessat o el seu representant legal.

El tipus de dades que hem recaptat i tractem son: Nom i cognoms, Adreça postal, Adreça electrònica, NIF/NIE/Passaport, Telèfons, web i Dades bancaries (si les ha proporcionat).

8.- DRETS DELS INTERESSATS

La normativa vigent de protecció de dades li s’empara en una sèrie de drets en relació a l’ús que li donem a les dades. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

A continuació t’indiquem quins són els drets que l’assisteixen:

  • Sol·licitar el ACCÉS a les seves dades personals
  • Sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les seves dades
  • Sol·licitar la SUPRESSIÓ o eliminació de les seves dades (dret al “oblit”)
  • LIMITAR o oposar a l’ús que li donem a les seves dades
  • Dret a la PORTABILITAT de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet.
  • Dret a RETIRAR el seu consentiment en qualsevol moment
  • Dret a presentar una RECLAMACIÓ en matèria de protecció de dades davant l’Autoritat de Control: Agencia de Protecció de Dades

Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:

Mitjançant comunicació escrita i fotocòpia del DNI, indicant la referència RGPD adreçada a:

HIPERDECORACIÓ, S.A.

Att. Responsable de Protecció de Dades.

AV. XILE, 17800, Olot (Girona)

Email: oficina@hiperdecoracio.com

A més dels drets que l’assisteixen, si creu que les seves dades no s’estan recaptant o tractant d’acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control:   www.agpd.es       

Política de Cookies

En compliment amb el que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals:

PROPIETAT DEL LLOC WEB

Responsable:HIPERDECORACIÓ, S.A.

Nif: B17353459

Direcció: AV. XILE, 17800, Olot (Girona).

Telèfon: 972 272 568

Email: oficina@hiperdecoracio.com

Registre Mercantil de Girona, Tom 926, Foli 182, Full GI 9869, Insc. 7a

Activitat: Disseny i desenvolupament de Software, comercialització de Hardware, instal.lació i manteniment de hardware i xarxes.