Transforma casa teva en un arbre

Casa teva pot generar ambients més sans per a tu i la teva familia, contribuïr a la neteja de l’aire de les ciutats i ajudar a combatre l’escalfament global.
Fes que casa teva elimini tant CO2 com un arbre adult pintant amb Graphenstone.

Converteix casa teva en un arbre!

SOBRE GRAPHENSTONE

Sóc una pintura ecològica nascuda amb un compromís mediambiental.
M’allunyo de les pintures plàstiques convencionals que contenen substàncies tòxiques i components nocius per la salut humana i del nostre planeta. Després de llargues investigacions han trobat la meva fòrmula: sóc un producte creat a base de calç artesana i amb la tecnologia del grafè. Una pintura lliure de COV’s, substàncies tòxiques o carcinògenes i elimino el CO2. Un efecte que es genera gràcies a la calç, que en el seu procés natural de carbonatació absorbeix el CO2 de l’ambient i neteja l’aire que respires.

Imagina transformar casa teva, el teu edifici o la teva ciutat en un lloc molt més verd!
Amb Graphenstone, això ara és una realitat. La calç i el grafè combinats formen les úniques pintures, revestiments ecològics i naturals del món.

COM ABSORBEIXO CO2?

Gràcies a la matèria primera. Sóc quelcom que ja existia, estic reinventada. Sóc la nova pintura amb base de calç. Abrorbeixo CO2 en el meu procés de carbonatació, el que propicia ambients més nets, major transpirabilitat, poder bactericida natural i repelent d’insectes. És un material procedent de la natura que ens permet convertir casa nostra en un entorn més respectuós amb el medi ambient. Però amés, m’han millorat afegint fibres de grafè al meu ADN que optimitzen el meu rendiment.

M´INTERESSA