COLORS DE L’ANY 2021. PAPAIA I ARGENT.

Una dosis d’optimisme i serenor per afrontar un any transformador.

Cada any diferents especialistes i empreses del sector aposten per una determinada tonalitat com l’estrella de l’any. Aquest 2021 vé marcat per canvis profunds pràcticament a tots els nivells de la societat, derivats pel Covid-19.

Els constants canvis i restriccions de la mobilitat, així com les limitacions de les trobades socials, han fixat la llar com veritable eix i centre de les nostres vides, arribant en la majoria de casos, a transformar-se en espais de treball, i fons improvitzats de nombroses videoconferències. Tota aquesta revolució viscuda en els últims mesos ens ha inspirat per seleccionar no un, sinó dos colors com a protagonistas d’aquest any.

EL COLOR PAPAIA SERÀ SENS DUBTE L’ESTRELLA PER AQUEST 2021

Un color alegre i energètic que inundarà el dia depositivisme, afrontant amb el major optimismo els reptes d’aquest período que estem visquent. La seva calidesa estimularà la nostra creativitat i inundarà de diversió el nostre temps a casa. Un color versátil que s’adapta a la perfecció a qualsevol momento vital. Per aquesta raó, el to PAPAIA és perfecte per decorar, tant estances juvenils com sales d’estar, menjadors o racons de la casa destinats a treballar.

L’ALTRE TO PROTEGONISTA PER AQUEST ANY 2021 ÉS L’ARGENT.

El gris argent és un bàsic en quant a tendències cromàtiques ja que convida a la reflexió, aporta elegancia, sofisticació i estabilitat. És un color molt polivalent que es pot utilizar com color neutre a pràcticament qualsevol ambient.

En aquest context, aquest gris pot ser qui doti a les estances del toc sobri que busca, mentre la tonalitat PAPAIA aporta aquesta xispa especial i segell personal al nostre ambient.  Una combinació que, sobretot, anirà bé als punts calents de casa.

Entenent aquests com aquells punts que utilitzem com recés de pau o refugi i que ens ajudarà a posar pausa a l’estrés i saturació del dia a dia.

Una combinació de color guanyadora que no està condicionada en exclusiva a decorar les nostres parets, sinó que també ens convida a transformar elements decoratius, mobiliari i la combinació amb tèxtils de la llar resultarà una aposta exitosa.

Queda’t amb els codis dels tons presentats per tal que puguis adquirir-los fàcilment:

Color del año 2021, más opciones, más posibilidades:

· Papaia, Colecció Armonía
· Argent, Colecció Armonía